Jolla Tişört Yarışması

Jolla, resmi Facebook adresinden yaptığı açıklamayla bir kuru tişört yarışması başlattığını duyurdu. Yarışmaya Jolla'nın çıkacak ilk telefonu için ön sipariş vermiş ve hediye tişörtleri eline geçmiş veya yakında geçecek tüm hayranlar katılabilir.

Yarışmanın fikri basit, Jolla tişörtünüzü giyin veya onu farklı bir şekilde bir yere yerleştirin ya da yarışmada ziyaretçilerden daha çok oy almak için tamamen farklı bir fikir planlayın. Yarışma için yazılan Facebook uygulamasıyla fotoğrafınızı bir başlık ekleyerek gönderebilir ve diğer fotoğrafları oylayabilirsiniz.

Yarışmanın açıklanmasından bu yana daha iki gün bile geçmemesine rağmen şimdiden pek çok kişi fotoğraf yüklemiş durumda.

Siz de buradan yarışmaya katılabilir veya diğer fotoğrafları oylamaya başlayabilirsiniz. Farklı olan kazansın :)

Aşağıda da yarışmaya gönderilen fotoğraflardan birkaç örnek görebilirsiniz:
Amuda kalkmış bir Marc Dillon

Carol Chen müzikteki yeteneklerini gösteriyor

Nils Torvalds ciddiyetinden taviz vermiyor

Arkadaş bir iki beden büyük almış anlaşılan

Notlar:
1. Yarışma 31 Ağustos 2013'e kadar devam edecek, böylece henüz tişörtlerine kavuşamamış olanlar da yarışmaya katılabilecek.
2. Doğruluğunu test edemesem de Jolla'nın resmi Google+ hesabından yapılan açıklamaya göre yarışma Facebook üzerinde yapılsa da yarışmaya katılmak için bir Facebook hesabı gerekmiyor.
3. Tişört yarışmaları kültürüm pek olmasa da, kuru olmasını vurgulamalarının nedeni yarışmanın bir ıslak tişört yarışması olmadığını esprili bir yolla ifade etmek sanırım.

Kaynak:

Yorumlar